Крик душі – Блокчейн по Мартинюківськи

06 грудня 2017, 09:22
Власник сторінки
"ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ'ЄДНАННЯ "МІЙ ВИБІР"
0
6601

Мене, як і всіх адекватних та з почуттям громадянської відповідальності людей, турбує тотальна корупція як сталий фактор нашої політичної «еліти», що дісталась народу України у спадок від СССР.

Всі заходи по запобіганню та боротьби з корупцією не більше ніж імітація цих процесів, сурогат який нам сунуть через «кармані» ЗМІ вже геть відірвані від об’єктивної реальності знахабнілі та зверхні можновладці.

Майже півроку Мінагрополітики анонсувало  третього жовтня 2017 року помпезно презентувало свої «здобутки» в системі захисту даних, а саме, переведення земельного кадастру на новітню систему – Блокчейн. Як заявив на презентації перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Максим Мартинюк: Переведення земельного кадастру на технологію Blockchain – це черговий елемент трансформації земельних відносин, яку системно здійснює Уряд. Гарно сказано але дуже погано зроблено. Що ж запровадив цей «ІННОВАТОР» на справді? А на справді мова не йде про запровадження системи захисту, мова йде про створення муляжу системи захисту. «захищати» власників землі Максим Мартинюк зібрався на стадії отримання виписки з кадастру. Що ж таке виписка з кадастру? Виписка  - це документ, що надає відомості про земельну ділянку та її власника. Але якщо недобросовісний реєстратор , який має повний доступ до кадастрової бази, внесе зміни на підставі підробних документів, то власник так само як і раніше може доказати свої права тільки в суді! З чого випливає, що Блокчейн по Мартинюківськи – це ще одна імітація реформ та зрада Державних інтересів України.

Цікаво куди збираються тікати ці псевдо реформатори то «борці» з корупцією цього разу? 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.