Порошенко не боїться повернення Януковича

07 жовтня 2017, 15:34
Власник сторінки
журналист-правозащитник
0
313
Порошенко не боїться повернення Януковича

ФСБ тримає Януковича в полоні

Що саме найцікавіше, що повернення Януковича не боїться Порошенко, не боїться український народ, але цього бояться Тимошенко і колишні регіонали котрі зрадили його і мені тепер замість них доводиться знімати юбку, одягати штани і говорити людям правду, що Януковича ФСБ утримує в полоні, що Янукович під тиском Путіна підписав, аж через три роки заднім числом, про те, що начебто офіційно просив ввести Російські війська на територію України, бо такий документ вимагала від Путіна предявити ООН та суд в Гагі. 
Слухайте, нащо я оце все розписую, ви реально не розумні дюди, чи прикидаєтеся такими.... Ви забули як викрадали Горбачова, утримували на острові без звязку, і за добу стався розвал радянського союзу, про що я звісно не жалкую. 
Спілкуюся на тему Януковича з рядовими працівниками СБУ, вони повністю зі мною згодні, і повністю підтримують те, що Януковича треба повертати в Україну, бо підписує заднім числом такі документи, що на голову не налазять. 
Хорошим чи поганим він був президентом то вже інше питання, більше того, я маю великі сумніви що саме Янукович дав вказівку розстріляти небесну сотню. А дерева на інституціькій котрі показували з якого боку стріляли теж він приїхав і поспилював? Тому, я вас прошу...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Юлия Тимошенко,Порошенко,Владимир Путин,Виктор Янукович
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.