Відповідь на ультиматум Громадської Ради доброчесності

03 жовтня 2017, 16:01
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
0
40
Відповідь на ультиматум Громадської Ради доброчесності

Якщо використовувати термінологію з висновків ГРД, то "з великою ймовірністю вважаю, що це було б справедливо"

Священна судова інквізиція остаточно вирішила завалити судову реформу. Вони рекомендують все обнулити, розпустити усіх і почати конкурс заново. За українською традицією, якщо палити хату, то нехай горить і сарай. 

Але інквізитори настільки увірувати у свою святість, що забули попросити ліквідувати і саму ГРД. Зважаючи на висновки експертів Ради Європи - це було б чесно.

У своєму звіті Рада Європи та Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України» вказано: 1) 17 випадках ГРД використовувала ненадійні джерела інформації, 2) щонайменше у 21 випадку була надана оцінка судових рішень кандидатів, що не входить до повноважень громадськості, 3) у 20 випадках застосовувалась нерелевантна інформація, 4) у 17 - інформація, що не є об'єктом перевірки, 5) зафіксовано 4 випадки неоднакового підходу щодо оцінки конкретних фактів та обставин 

Якщо використовувати термінологію з висновків ГРД, то "з великою ймовірністю вважаю, що це було б справедливо"Джерело: http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://censor.net.ua/b7186


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.