Фізичний та психологічний стан М. Саакашвілі

31 серпня 2017, 11:20
Власник сторінки
0
479
Фізичний та психологічний стан М. Саакашвілі

Хірологом О.Поляковим надана характеристика особистості Саакашвілі як психічно неврівноваженого

Хірологом О.Поляковим надана характеристика особистості Саакашвілі як психічно неврівноваженого, невмотивовано агресивного, схильного до алкогольної залежності, розумного, проте використовує свій розум для досягнення корисливої мети, не відмовляє собі у задоволенні, боїться самотності, вміє маніпулювати, має проблеми з письмовою мовою, погано розпоряджається своїм часом, необов’язковий, невідповідальний, переоцінює свої можливості. Дружина Саакашвілі - Сандра Рулофс - мізерні розумові здібності, непристойне минуле, жадоба до наживи, ідеалістка, достатньо вольова, завищена самооцінка

(джерело - HIROMANT_0111).


За період керівництва Саакашвілі Одеською ОДА, він значно завищив власну вагу, що пов'язано з розгульним образом життя на фоні загального зниження якості життя пересічних одеситів.

(джерело - NZS_DIETA SAKI_[Z]_(16_11_16)_[01-46])

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Саакашвили
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.