Загерметизований Крим

07 серпня 2017, 14:38
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
10
313
Загерметизований Крим
Голова Вільної демократичної партії Німеччини Крістіан Лінднер

Лінднер: "Я боюся, що Крим потрібно розглядати як довгостроковий тимчасовий стан... Конфлікт навколо Криму зараз потрібно "загерметизувати", щоб досягти прогресу за іншими напрямами"

Кілька днів тому глава Вільної демократичної партії Німеччини Крістіан Лінднер заявив, що питання анексії Криму необхідно тимчасово "загерметизувати". Німецький політик навіть бідкався, яким чином допомогти російському диктатору Владіміру Путіну змінити свою політику і не "втрати обличчя".

Сьогодні закрити очі на Крим, де безвісті зникають кримські татари і де за право називатися українцем Володимира Балуха кидають до вязниці, а завтра нам і світу запропонують закрити очі і не помічати тисячі вбитих на Донбасі?

Мене цікавить чи поділяють таку позицію німецьких лібералів Лідер «Громадянської позиції» Анатолій Гриценко та лідери партії «Демократичний альянс» до якої належать нардепи Сергій ЛещенкоСвітлана Залищук та депутат Київради Василь Гацько? Так само є питання до керівництва ще однієї молодої партії - «Сили людей».

Саме для цих молодих партій Фонд німецьких лібералів Фрідріха Наумана регулярно проводить різноманітні тренінги. Про це можна почитати на офіційній інтернет-сторінці фонду.

Після заяв лідера німецьких лібералів Крістіана Лінднера ви й далі через Фонд Наумана реалізовуватимете спільні проекти в Україні? Ви також вважаєте, що Крим потрібно «загерметизувати»? Чому ви ніяк не відреагували на заяву Крістіана Лінднер?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Україна,Німеччина,Крим
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.