Миколу Вересня двічі послали на х**

05 серпня 2017, 10:30
Власник сторінки
політконсультант, журналіст
3
888
Миколу Вересня двічі послали на х**

Микола Вересень: - Ідіть звідси! Олександр Семченко: - Пошел на х**! Микола Вересень: - Я взяв воду і вилив, щоб остудити людину... Євген Мураєв: - Пошел на х**!

Як все прогнозовано. Власник телеканлау NewsOne Євген Мураєв звільнив телеведучого Миколу Вересня, котрий поставив на місце прихильника "рускага міра" екс-керівника податкової сумської області Олександра Семченка, виливши на нього в ефірі склянку води

Багато хто писав, що це ніби-то "договорняк" між Вереснем та Семченком аби створити "картинку" для російського ТВ. На мою думку, ведучий у своєрідний, хоч і екзотичний спосіб вирішив закрити рота кремлівській консерві. 

Це показовий урок іншим ведучим NewsOne TV. Коли гість розхвалює агресора, коли говорить, що росіяни не нападали, що Крим російський, що в Києві хунта і що Путін святий - мовчіть, підспівуйте, бо вкажуть на двері.

А таким як Семченко двері каналу NewsOne завжди відчинені. За кілька тижнів його знову запросять. За моїми даними Євген Мураєв спеціально розкручує цього "дохтора наук" як майбутнього кандидата у нардепи.  А оскільки вибори не скоро, то Олександр Семчеко може відпочити від ефірів, набратися нових сил і поповнити запаси пропагандистської слюни.

Тепер зрозуміло, чому екс-соратник міністра податків та зборів Олександра Клименка Олександр Семченко так вольготно поводився в ефірі, а після інціденту вимагав покарати ведучого. Саме так і поводиться бидлота, котра відчуває свою безкарність.

Тому, якщо під час чергового словесного сепаратистського поносу, ви побачите на екрані титр "канал не несе відповідальності за сказане гостями в ефірі" - не вірте, і сприймайте це як фіговий листок.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: скандал,NewsOne
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.