Хто хоче знищити 100-річне виробництво

28 липня 2017, 09:32
Власник сторінки
0
76
Хто хоче знищити 100-річне виробництво

Виглядає так, що підприємство «Фанплит» на лівому березі Києва хочуть цілеспрямовано знищити. Руками контролюючих органів та прокуратури.

Може, просто співпадіння? Чи занадто гарна земельна ділянка? 

Виробництво існує вже понад 100 (!) років - з 1909р. Випускає фанеру, ДВП, меблі майже на 200 млн грн на рік, з яких 1/5 - на експорт. Забезпечує роботою 500 людей, сплачує до бюджету понад 20 млн грн на рік.

Звернувся до Прем'єр-Міністра Volodymyr Groysman, а також Голови урядового інвестофісу Daniel Bilak, бізнес-омбудсмена Algirdas Gediminas Šemeta, Голови ДРС Ksenya Lyapina та Генпрокурора Юрій Луценко, щоб детально розібратись в ситуації та не допустити знищення підприємства. 

***
Також беру це питання на парламентський котроль як заступник Лідера Радикальної партії Олег Ляшко і Голова Комітет Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва. Без промисловості не може бути успішної держави! 100 років тому це добре розуміли, а нині?

http://korrespondent.net/url.hnd?url=https://www.facebook.com/Halasiuk/posts/1977522425856719


 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.