Україна має стати країною, придатною для життя чесних і законослухняних громадян

15 липня 2017, 13:36
Власник сторінки
Юрист
0
92

Україна має стати країною, придатною для життя чесних і законослухняних громадян! Згідно з концепцію "антикорупційних лещат", лише тоді можуть бутим ефективними антикорупційні органи (НАБУ і т.п.).


На жаль, зарубіжні наші друзі (в ЄС, США), які намагаються нам допомогти подолати корупцію, не розуміють особливий характер сучасної корупції в Україні.

На відміну від їхньої корупції, українська корупція -

це КОРУПЦІЯ КРИЗОВОГО ТИПУ, - вона є породженням глибокої соціальної кризи в Україні! Тому саме по собі НАБУ чи будь-які інші антикорупційні органи (навіть смертна кара!!!) не можуть подолати цю корупцію, якщо не будуть здійснені соціальні реформи, які підірвуть соціальний корінь корупції, - ці реформи мають створити ситуацію, коли ЧЕСНО ЖИТИ І ПРАЦЮВАТИ СТАНЕ ВИГІДНО! Як це є тепер, наприклад, у Сінгапурі, Фінляндії, Японії,Німеччині...

Найбільше нам потрібна допомога в проведені саме фундаментальних реформ, які змінять спосіб життя так, щоб стало ВИГІДНО жити і працювати ЧЕСНО І ПО ЗАКОНУ!

Відповідно до соціального натуралізму, фундаментальним природним правом людини є право на СОЦІАЛЬНУ СПРАВЕДЛИВІСТЬ, яка полягає у тому, що жити і працювати чесно і по закону є вигідним! Чи забезпечене це право людини в Україні сьогодні?

Поки що в Україні жити і працювати чесно і по закону НЕ ВИГІДНО... Це і є той соціальний корінь нашої корупції, який можна підірвати лише з допомогою реформ, в результаті яких жити і працювати чесно і по закону стане вигідним!

Україна має стати країною, придатною для життя чесних і законослухняних громадян! Згідно з концепцію "антикорупційних лещат", лише тоді можуть бутим ефективними антикорупційні органи (НАБУ і т.п.).



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.