Протести в Московії. Імпотенція кріпаків

13 червня 2017, 11:32
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
11
350
Протести в Московії. Імпотенція кріпаків

Чому не варто порівнювати наш революційний Майдан з так званими антикорупційними протестами Навального в Московії

Я категоричний противник порівняння нашого революційного Майдану, який вигнав зрадника Януковича і назавжди змінив нашу країну, з так званими антикорупційними протестами Навального, які вчора пройшли в Московії.

Про які порівняння може йти мова, коли вчора на всю Московію затримано до 3000 чоловік, а від так званих протестувальників постраждало аж два (!!!) поліцейських, і при цьому їх лише подряпали. Жодного покаліченого, я вже не кажу про вбитого поліцейського, жодних ціпків, пляшок з напалмом чи хоча б бруківки... А найголовніше: жодного спротиву при затриманні і жодної спроби відбити затриманих. Ці, так звані борці з режимом Путіна, з сумним виразом обличчя, що німі раби йшли до автозаків, і лише крякали, а в цей час їхні соратники мовчки за цим спостерігали...

Ви можете собі уявити, щоб в часі Революції Гідності її учасники без бою дозволили когось арештувати? Я вже мовчу про все інше...

"Україна не Росія" сказав Леонід Кучма, і це мабуть єдине в чому з ним можна погодитися на 100%. Не можна нашу козацьку націю порівнювати з натовпом кріпаків психологічно не готових навіть розбити вікно у райвідділку поліції. Такі порівняння принижують нас українців - горду, волелюбну і войовничу націю! Наша головна відмінність від учасників протестів Навального це СОЛІДАРНІСТЬ і здатність стояти на смерть в обороні своїх прав і свобод!

В той же час ми, перебуваючи в стані війни з Російською Федерацією, мусимо заохочувати її мешканців до будь-яких акцій протесту і бажано провокувати поліцію на надмірну жорстокість по відношенню до учасників акцій протесту. Чим більше кремлівські сатрапи в формі поліції покалічать, а краще вб'ють, своїх співвітчизників-кріпаків, тим швидше в Московії почнеться бунт який заллє кров'ю всю еРеФію. Саме кривавий бунт в Московії є запорукою нашої перемоги у війні з нею. Мусимо щоденно провокувати хазяїна Кремля на жорстокі і бажано криваві репресії проти власних кріпаків. Провокація - Репресія - Революція - це формула нашої перемоги над Московією, і нехай в результаті кривавих бунтів загинуть десятки тисяч кріпаків, вулиці всіх їхніх міст зачервоніють від крові, ми українці переможемо, адже ворога, ослабленого внутрішнім бунтом, дуже легко знищити тобто перемогти.

І не шкодуйте московських лібералів та демократів. Їхня демократія і лібералізм закінчується там де починається українське питання. Ми мусимо керуватися виключно своїми національних інтересами а все інше то від лукавого.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: майдан,Навальный,революція
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.