Рука руку миє. Як НАБУ покриває копупцію в НАЗК

20 квітня 2017, 10:08
Власник сторінки
Народний депутат України
0
95

В Україні, яка визнана найкорумпованішою країною Європи, справді відбуваються дивні речі.

Компанія розробник програмного забезпечення ТОВ "Міранда" не забезпечила безперебійну роботу системи, а голова НАЗК Наталія Корчак недбало віднеслась до своїх обов'язків і прийняла в експлуатацію цю систему.

При цьому один із розробників системи платежів Приват24 Дмитро Дубілет вказав на в рази завищену суму контракту, що вказує на скоєння злочину з розкрадання коштів фінансової допомоги міжнародних інституцій на створення цієї комп'ютерної програми.

Для того, щоб цей злочин був розслідуваний, винні особи були притягнуті до відповідальності та відшкодували завдані збитки я звернувся до Національного антикорупційного бюро. В результаті замість початку досудового слідства я отримав повідомлення НАЗК, що вони займуться переслідуванням мене самого. Вочевидь, щоб залякати та зупинити. Але мені боятись нічого, не на того напали. Стріляний.

Я роблю наступний крок. Оскільки детективи НАБУ відмовились розслідувати корупцію своїх колег із НАЗК, то я оскаржив їх бездіяльність до суду.

Учора Солом'янський районний суд міста Києва фактично визнав протиправним покривання корупції НАБУ та зобов'язав цей орган розпочати досудове слідство стосовно Наталії Корчак і їх оборудок з системою електронного декларування.

Повідомлятиму громадськість й надалі про слідство в цій справі.   

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.