Як уникнути "договірняка" в судовій справі про повернення Шокіна на посаду

29 березня 2017, 09:38
Власник сторінки
Народний депутат України
0
47

Пропоную Андрію Парубію долучити до захисту Верховної Ради України юристів ГО "Всеукраїнське об'єднання правників "Маємо право!", яку я очолюю.

Щоб в судовій справі про повернення Шокіна на посаду не відбулось договірняка, завтра запропоную Андрію Парубію долучити до захисту Верховної Ради України юристів ГО "Всеукраїнське об'єднання правників "Маємо право!", яку я очолюю.

Також вимагатиму щоб голова ВРУ оприлюднив позовну заяву Шокіна зі всіма додатками щоб всі зрозуміли в яку гру з нами грають.

Ми Маємо право! знати коли відбуваються судові засідання і які процесуальні документи надаються сторонами в справі щоб вчасно запобігти грі у піддавки.

Якщо це трапиться і Порошенко протисне рішення суду першої інстанції, яке скасує Постанову ВРУ про надання згоди на звільнення Шокіна, то я подам апеляцію. Оскільки я за неї голосував, вона зачипає мої професійні права і інтереси, що є підставою для мого входження в справу згідно вимог Кодексу адміністративного судочинства!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.