Андрій Садовий має виставити пляшку гарного коньяку Ігорю Коломойському!

20 березня 2017, 12:19
Власник сторінки
Народний депутат України
0
88

Оскільки тепер не потрапить до в'язниці в найближчий час))

Нагадаю, що в лютому 2016 року Верховна Рада ухвалила законопроект № 3700, який дозволяє маніпулювати списками кандидатів у народні депутати вже після виборів. Тобто на сьогоднішній день партія, депутати-списочники, якої потрапили до парламенту, може на з'їзді почистити список від тих кандидатів, які не отримали мандат.

Це зроблено для того, щоб видаляти із списку невгодних кандидатів або дати можливість стати народним депутатом потрібній людині зі списку.

Ще в кінці 2015 року Петро Порошенко злякався перспективи входження в парламент мого товариша Андрія Богдана по спискам БПП. І щоб не посилювати позиції Ігоря Коломойського наказав своїм партійцям голосувати за закон 3700.
Адже список БПП почав просуватись вверх після того як деякі нардепи отримали державні посади і подали заяви про припинення ними повноважень.

По іронії долі тепер Порошенко не зможе посадити до в'язниці мера Львова Андрія Садового. Як тільки ГПУ та суд відсторонять Садового з посади на час слідства в справі пожежі на сміттєзвалищі, то одразу збереться з'їзд "Самопомочі" та виключить із її списків кандидатів у нардепи всіх, хто передує Садовому.

Ну, а після цього потрапляння Садового до ВР і отримання ним депутатської недоторканності вже буде, як то кажуть, справою техніки. Адже нардеп від "Самопомочі" Олена Бабак вже подала заяву про припинення своїх повноважень.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.