Зорієнтуватися на майбутнє. Психологія проти "зради"

10 березня 2017, 17:43
Власник сторінки
Політтехнолог, співавтор книги "Виграти вибори: покрокова інструкція".
0
37
Зорієнтуватися на майбутнє. Психологія проти  зради

Уявіть собі країну, яка може дати свій приклад Україні. Уявіть суспільство, де ви маєте права та чіткі обов’язки, прозорі правила гри та повагу до своєї власності та особистості!

Текст не про зраду. Наприкінці тексту отримаєте ключ до перемоги.

Зрада – це не "Шатун" і навіть не Липецька фабрика. Ми виграємо тоді, коли почнемо дискусії щодо проекту майбутнього.

Українське активне суспільство схоже на пацієнта, який забув про свої цілі та проходить терапію з любові до процесу. Дорого та без сенсу. Це були останні слова про зраду в цьому тексті.

Установка номер один - на позитив. Думаємо не про минуле, а про майбутнє.

Хто із політиків сьогодні пропонує проект майбутнього? Хто клієнти змін?

Новини за темою: 

Республіканська ідея в Україні має перспективний ґрунт, хоча донедавна мала вираження в громадській формі. Довгий час працює Республіканський клуб Ігоря Харченка, близько року організовує дискусійний майданчик Микола Воробйов, виходили матеріали щодо відповідального громадянства Богдани Бабич. Очевидно, незабаром електоральне поле також буде заповнюватися політичними партіями – нещодавно з’явилося, що республіканською за ідеологією буде партія "Основа". Її очолює Андрій Ніколаєнко, а ЗМІ пов’язують із Сергієм Тарутою. При правильній ідеологічній і медійній роботі ця структура має широкі виборчі перспективи.

Тепер про ключ. "І чужого научайтесь, і свого не цурайтесь". Забудьте про Ляшка, Савченко і про те, хто кому Рабінович. Розслабте долоні. Уявіть собі країну, яка може дати свій приклад Україні. Уявіть суспільство, де ви маєте права та чіткі обов’язки, прозорі правила гри та повагу до своєї власності та особистості.

Подумайте, як таке суспільство будувалося. Стисніть кулак – ключ у вас у руці.

У нас можуть бути різні ключі, однак тепер ми працюємо в одному напрямку – творимо зручне для нас суспільство.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: республиканцы,Трамп,Тарута,Юрий Романенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.