Про війну і металургію

21 лютого 2017, 11:47
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
4
1230

Без металургії зупиниться оборонна промисловість будь-якої воюючої країни

Уявіть собі, що в часі Другої світової війни Британія, США, Совєцький союз чи гітлерівська Німеччина добровільно зупинили свою металургійну галузь? Уявили? Особисто я ні!

В часі війни металургійні заводи були найбільш охороняємими об'єктами, і завжди були головною ціллю ворожих диверсантів та бомбардувань, адже без металургії зупиниться оборонна промисловість будь-якої воюючої країни. Навіть школярі молодших класів розуміють, що гармати, боєприпаси, бронежилети, танки, літаки виробляють не з пластиліну чи пінопласту, а саме з металу.
Тільки повний ідіот чи особа, яка працює на ворога, може працювати над зупинкою металургійних заводів у власній воюючій країні. Не подобаються власники металургійних заводів? Давайте їх націоналізувати! Особисто я вважаю, що необхідно якнайшвидше розпочати процес націоналізації "Індустріального союза Донбаса", більшість акцій якого належить російському державному "Внєшекономбанку", тобто напряму країні-агресору. Але зупиняти металургію в часі війни - злочин!!!

Для прикладу: після перемоги над Німеччиною у першій світовій війні країни Антанти прописали у Версальському мирному договорі умови, які унеможливлювали нормальну роботу металургійних заводів Круппа. Зокрема репатріації країнам переможцям Німеччина виплачувала... коксовим вугіллям. До речі, ці репатріації Німеччина припинила виплачувати в... 2010 році.

Це я так, до слова, а ви думайте, дорогі українці, думайте...

Фото Ігора Мосійчука.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Ігор Мосійчук,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.