Чи зможуть спокійно спати Президент і Прем'єр?

13 лютого 2017, 09:24
Власник сторінки
2
430

Чи буде скликана Національна Рада реформ, РНБО, розширене засідання уряду? Чи знову скажуть, що це неправда і все гаразд?

Провідні мозкові центри світу прогнозують майбутнє країн не тільки на 3-5 років, а й на 30-35 років наперед. Створений ще у 1946 році всесвітньо відомий дослідницький підрозділ The Economist розрахував траекторію України до 2050 року. 

Протягом 35 років наша економіка в середньому зростатиме на 1% (!) на рік. А населення скоротиться до 32 (!!!) млн осіб. І це не наукова фантастика, не сюжет фільму жахів. Це авторитетний міжнародний прогноз без цензури, політики та пропаганди.

Експерти бачать нас периферійною країною з малою сировинною економікою і на перспективу теж. І налаштовують на це глобальних інвесторів.

Основа такого сценарію закладається сьогодні. Через кабальний Меморандум з МВФ і через відсутність системних радикальних реформ. Наша місія – довести, що це не фатум, а тимчасове відхилення від оптимальної траекторії! 

Альтернатива цьому дрейфу є. Команда РПЛ бореться за неї щодня. Україна – виробник, інноватор та чемпіон, а не ресурсний донор, боржник та жертва!


www.youtube.com/watch?v=HipsAGB2jEU   




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Всемирный банк,The Economist
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.