Дипломатична диверсія Гончаренка триває

10 лютого 2017, 10:44
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
5
282

Петро Порошенко не повинен покривати акт вандалізму вчинений Гончаренком під посольством Німеччини

Президент України Петро Порошенко засудив акт вандалізму вчинений народним депутатом від БПП Олексієм Гончаренком під посольством Німеччини.

В той же час сам Гончаренко не кається і заявляє, що готовий в майбутньому повторити свій ганебний вчинок.

Враховуючи це виникає ряд питань. Чому, засуджуючи дії Гончаренка, Президент Порошенко не закликає його як мінімум до політичної відповідальності? Скільки ще актів вандалізму під посольствами іноземних держав має вчинити Гончаренко, щоб Президент Порошенко усвідомивши, що це кремлівська консерва, ініціював його виключення з української делегації в ПАРЄ? Невже Президент Порошенко готовий ризикувати іміджем України в світі, покриваючи вандалізм Гончаренка?

У випадку відсутності адекватних, а головне дієвих відповідей на поставлені вище питання, в міжнародної спільноти і звичайно іноземних дипломатів виникне резонне запитання до Президента Порошенка: чи часом не діяв нардеп з фракції його імені під посольством Німеччини з дозволу, або узгоджено з самим Петром Олексійовичем?

Я звичайно не вірю в змову між Президентом Порошенком та нардепом Гончаренком, але чи повірять в це іноземні дипломати, залежить виключно від адекватності покарання, яке понесе нардеп-вандал
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: політика,Ігор Мосійчук,Алексей Гончаренко,фракція РПЛ,диверсії
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.