Гончаренко - дипломатичний диверсант Кремля

09 лютого 2017, 10:04
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
2
458

Вчорашній перформанс Гончаренка під посольством Німеччини був чітко спланований, і направлений на підрив дипломатичних стосунків України з цією країною.

Олексій Гончаренко не дибіл і не неадекват. Він завжди все робить чітко усвідомлюючи наслідки. Його вчорашній перформанс, а точніше акт вандалізму під посольством Німеччини, де Гончаренко обписав фрагмент Берлінського муру, направлений на підрив дипломатичних стосунків України з цією країною.

Акт вандалізму вчинений Гончаренком стоїть в одному ряду з нападом на синагогу в Умані та плюндруванням польських меморіалів в Західній Україні.

Те, що Олексій Гончаренко кремлівська консерва, я говорив давно. Саме за моїм депутатським зверненням СБУ порушило кримінальне провадження стосовно екс-регіонала Олексія Гончаренка за заклики до створення Новоросії в Одесі та на Півдні України.

Незважаючи на це, Гончаренко являється заступником голови фракції БПП та делегатом ПАРЄ від України. Після вчорашньої дипломатичної диверсії Гончаренка під посольством Німеччини він має бути негайно відкликаний зі складу української делегації, адже будь-якої хвилини за дорученням своїх господарів з Кремля може знищити авторитет України в цілій Європі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: РПЛ,Німеччина,Ігор Мосійчук,Алексей Гончаренко,вандалізм,дипломатія
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.