Комплекс меншовартості, як невиліковна хвороба українського політикуму

06 лютого 2017, 13:06
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
0
86

Для мене, як і для всіх українських патріотів, політика національної меншовартості є неприйнятною

Задовбали. Українці мобілізують останні зусилля для протистояння російським агресорам, кращі з кращих гинуть та втрачають здоров'я на фронтах національно-визвольної війни, а дехто з наших горе-політиків замість того, щоб підтримувати своїх воїнів-захисників пхаються на якісь марнославні політтусовки до Вашингтона. 

Спочатку ці "дядьки отєчества чужого" наввипередки пхалися на інавгурацію новообраного президента США Дональда Трампа, робили по кущах та задвірках селфі на фоні Білого дому, а українцям в ефірах різних телеканалів вішали на вуха локшину, що проводили на цих заходах важливі геополітичні зустрічі. Будь-хто з дипломатів світу з впевненістю скаже, що на заходах з нагоди інавгурації президента США жодних дипломатичних зустрічей, а тим паче перемовин, не проводиться. Максимум ви можете купити за грубі гроші собі квиток на якийсь урочистий обід, бал, де таких як ви лохів буде тисячі, чи ще за більш грубі гроші сфотографуватися з новообраним президентом США. 

Тільки скінчилися урочистості з нагоди інавгурації Дональда Трампа, як нова хвиля політбомжів з України поїхала до США на так званий Молитовний сніданок. В декого, як наприклад Юлії Тимошенко, вистачає нахабства видавати свою участь в цьому заході за робочу дипломатичну поїздку в США. І це при тому, що адміністрація США суворо слідкує, щоб Молитовний сніданок носив виключно НЕПОЛІТИЧНИЙ характер, в ході якого моляться за велич Америки (!!!) і обговорюють гуманітарні та духовні проблеми. Участь в Молитовному сніданку до речі теж платна. 

В результаті цих пустопорожніх вояжів українському суспільству нав'язується абсолютно хибний дискут про те, хто з політбомжів ближче підійшов до президента США, хто де у Вашингтоні сфотографувався і хто біля якого клозету був чи не був. Саме цим дибільним дискутом хворі на іноземну залежність політики прививають українцям комплекс меншовартості. Нав'язують українцям думку, що доля України вирішується не в Києві чи окопах на Сході, а в Вашингтоні. 

На марнославні політтусовки до США їздили і ті, хто в публічній риториці вихваляють цю країну, і ті хто підігруючи своїм виборцям, публічно критикує адміністрацію президента Америки: Льовочкін, Вілкул, Юлія Тимошенко, депутати від БПП... Ця когорта політичних пігмеїв і манкуртів, яка раніше їздила до Москви цілувати туфлю Путіну, зараз кинулась до Вашингтону облизувати Трампа. Їм байдуже до національних інтересів України, байдуже до українців і добробуту нашої нації, байдуже до війни на Сході... Вони шукають по закордонних столицях собі господаря, пана, і віддають йому в зовнішнє управління нашу країну. 

Для мене, як і для всіх українських патріотів, така політика національної меншовартості є неприйнятною. Для нас саме Київ, а не Москва, Вашингтон чи Брюсель, є геополітичним центром всесвіту. За це ми боремося, воюємо, і я впевнений - тільки так переможемо!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,РПЛ,Україна,політика,Ігор Мосійчук,війна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.