На що йде міжнародна допомога

16 листопада 2016, 10:58
Власник сторінки
0
134
На що йде міжнародна допомога

Результати будуть, але не так швидко як хотілось би...

Отримав неналежну відповідь від МЕРТ на свій депутатський запит щодо використання міжнародної технічної допомоги. Дані неповні і не в тому форматі, який би дозволив комплексно оцінити результати та ефективність використання МТД. 

Сьогодні скерував на адресу Першого віце-прем'єра-міністра економіки С.І.Кубіва відповідне депутатське звернення. Отриману від міністерства інформацію ми проаналізуємо з депутатами та експертами і відзвітуємо перед українським суспільством за результатами парламентського контролю. Сподіваюся, що МЕРТ буде максимально сприяти цьому.

***

За роки незалежності Україна отримала понад 9 млрд дол. США (!) міжнародної технічної допомоги на безповоротній основі. На ці кошти можна було б розбудувати невелику успішну країну. Хіба ні?


http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://finance.obozrevatel.com/business-and-finance/53982-mozhno-obustroit-malenkuyu-stranu-galasyuk-obnaruzhil-propazhu-9-mlrd.htm
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.