Юрій Бойко назвав “Нормандський формат” безальтернативним

01 листопада 2016, 17:33
Власник сторінки
0
87
Юрій Бойко назвав “Нормандський формат” безальтернативним

Очільник проросійського “Опозиційного блоку” Юрій Бойко вважає неприпустимим відхід від переговорів у “Нормандському форматі”.


Свою заяву про безальтернативність “Нормандського формату” Бойко зробив, виступаючи з трибуни Верховної Ради у вівторок, 1 жовтня.

Лідер проросійського об'єднання розкритикував українських депутатів, як висловлюють скепсис щодо переговорів у “Нормандському форматі”. Виступаючи від імені “Опозиційного блоку”, він заявив: “Ми здивовані тим фактом, що парламентарі критикують зустрічі в Нормандському форматі. Вважаємо, що цей формат є єдино можливим для відновлення миру в Україні”.

“Опозиційний блок” уже неодноразово показував себе політичною силою, що гаряче підтримує “Мінський процес” і, зокрема, проведення переговорів у “Нормандському форматі”. Про свою підтримку, переговорів, що відбулися в Берліні 19 жовтня, Бойко вже заявляв, спілкуючись із журналістами у колуарах парламенту наступного дня, 20 жовтня.

31 жовтня під час погоджувальної ради Бойко заявив, що у відповідності до переговорів у Берліні Верховна Рада повинна “забезпечити законодавчий шлях вирішення конфлікту на сході України”. Тоді ж він виступив проти депутатів, які критикують проросійські кроки лідерів Німеччини та Франції. “Ми навпаки повинні бути всі вдячні (Меркель і Олланду, — авт.) за те, що вони виявляють ініціативу і допомагають нашій країні вийти з цього надзвичайно складного становища” — заявив Бойко.

Усе це — заяви очільника “Опозиційного блоку” за останні два тижні. Одначе екс-регіонали уже тривалий час показують себе найпалкішими прихильниками “Мінського процесу”.

Народний депутат України, лідер новоствореного “Національного корпусу” Андрій Білецький слушно назвав нинішню дипломатичну стратегію Порошенка найбільш невигідним для нас форматом переговорів і міжнародних посередників. Те, як активно цю стратегію підтримують політичні сили проросійського спрямування, доводить, що це дійсно так,

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,Юрий Бойко,нормандская четверка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.