Дмитра Кисельова запросили працювати на “Громадському”

08 лютого 2017, 10:48
Власник сторінки
0
1243
Дмитра Кисельова запросили працювати на “Громадському”

Відомий російський телеведучий Дмитро Кисельов може переїхати в Україну.


Його запрошують працювати в редакції “Громадського”.

Українські журналісти переконані, що співпраця з Дмитром Кисельовим зробить їхній телеканал ще більш європейським і прогресивним.

Насамперед вони сподіваються, що Кисельов допоможе боротися з мовою ненависті. На “Громадському” вважають, що військовий конфлікт на Донбасі необхідно висвітлювати з максимальною толерантністю і політкоректністю. Недопустимо називати українських вояків “героями” і “захисниками”, а ополчення ДНР і ЛНР — “терористами” і “бандитами”. У цьому переконана телеведуча Анастасія Станко.

На думку журналістів “Громадського”, Кисельов допоможе українському інформаційному простору впровадити принципи рівності і недискримінації у висвітлення конфлікту на Донбасі.

Але найбільше Кисельов цікавить “Громадське” як професійний викривач злочинів ультраправих.

“Громадське” уже тривалий час виступає з критикою “Азову”, “Правого сектора”, бійців добровольчих батальйонів та всіх інших праворадикалів. Також журналісти “Громадського” завжди раді надати інформаційну підтримку комуністам, анархістам та усім іншим антифашистам.

Але в редакції визнають, що у Дмитра Кисельова успіхи у боротьбі з українськими ультраправими значно більші. На “Громадському” переконані, що українські читачі нічим не гірші за російських і тому заслуговують кожного дня отримувати свіжу порцію новин про загрози з боку праворадикалів.

На “Громадському” ще з 2014 року веде свою програму російська журналістка Катерина Сергацкова. Тому там переконують, що Дмитру Кисельову також знайдеться місце.

Як ви всі здогадалися, про Кисельова це жарт. Але все інше, на жаль, правда. “Громадське” остаточно перетворилося на рупор лівацької пропаганди в Україні, а ця пропаганда стає все більш схожою на російську.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
ТЕГИ: пропаганда,Дмитрий Киселев,Громадське ТВ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.