Чистої води маніпуляція, але на кого то розраховано, та ще й від кого!

06 жовтня 2016, 15:24
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
2
2823

"Верховна вата України". Олександр Ройтбурд ©

Народний депутат України Ірина Володимирівна Геращенко, доволі абсурдно висловилась, пояснюючи свою мотивацію проти закону Миколи Княжицького: «Росія забороняє українські книжки, українські бібліотеки, усиновлення важкохворих дітей, ще казна що. Росія виглядає як дикунська країна. Україна - не Росія! І я категорично проти того, аби виховувати патріотизм українців через заборони і приниження, через порушення прав людини. Нас цікавить ПОЗИЦІЯ росіян, а не розписки. Тому я вважаю, що зараз не на часі подібні ініціативи , які , до того ж, працюють на розкол. Патріотизм не виховується через заборони.» Написала Ірина Володимирівна на своїй facebook-сторінці.

Ірина Володимирівна.

По-перше: патріотизм і заборона терористичної медіа-продукції, це м’яко кажучи – зовсім різного поля ягоди.

По-друге: Росія – країна агресор. Це визначено на законодавчому рівні Верховною Радою України.

По-третє – в Україні офіційно АТО (Антитерористична операція). Ірина Володимирівна, Ви ж як ніхто знаєте, скільки на території України терористів з росії, як вони підтримуються російськими громадянами,  «зірковими» зокрема. Тобто, у нас вже Антитерористична операція, то будь яка людина, яка підтримує засланих росією «ополченців» - логічно автоматично – підтримує терористів. Це на рахунок "розписки".

Четверте. Ірина Володимирівна, а про мораль?

Закон і мораль, часто стоять поруч. Так і в даному випадку із законопроектом 4303, авторства Миколи Княжицького.

Наприклад - демонструвати статеві органи публічно - з одного боку аморально, з іншого боку, ще й карається законом (порушення правопорядку).
Торгувати наркотиками, людьми - аморально. Але і закон за це передбачає доволі суворе покарання.
Гастролі рос-зірок - аморально по відношенню до тисяч загиблих, десятків тисяч поранених та інвалідів, мільйонів вимушених переселенців і взагалі - відносно всіх постраждалих від російської агресії, яка до речі - визнана на законодавчому рівні. Гастролі рос-зірок, це пропаганда терористичного "русского мира".

Якраз той випадок: «або хрестика зніміть, або труси вдягніть».

П’яте. Ірина Володимирівна, з яких пір Ви почали піклуватися про права й гідність росіян? Ви народний Депутат України і ваш обов’язок, піклуватися насамперед правами й гідністю громадян України.

Шосте. Оце ваше «зараз не на часі подібні ініціативи , які , до того ж, працюють на розкол», два десятки років лунало від КПУ та ПР. Який розкол? За якими ознаками? КПУ заборонили і ЖОДЕН громадянин України не вийшов на протест проти заборони цілої ідеології / партії. Це вас мабуть колеги з екс-ПР надихнули на цю фразу?

І на завершення.Треба бути логічно послідовним. Ми не маємо права вимагати чи то просити введення санкцій проти росії від інших країн, коли самі відповідних санкцій мінімально не запроваджуємо.

Доречно процитувати Віталія Портнікова по з цього приводу: 

"Відмова Верховної Ради підтримати закон про заборону гастролей тих, хто не виступає проти окупації території України, та ще й в умовах війни, що продовжується - звичайнісінький колабораціонізм. Не треба себе дурити. Не знаю тільки, як такі парламентарі будуть дивитися в очі тим, хто захіщає нас на фронті і що будуть говорити тим, хто продовжує іздити в Росію погуляти і поспівати. Живемо в імлі, аж противно..."

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.