Мечтать не вредно, вредно - не мечтать. Або - Путін в Гаазькому трибуналі.

28 вересня 2016, 18:40
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
10
2632

Мрії про путіна в Гаазькому трибуналі, це лише мрії які навряд стануть дійсністю. Не варто зачаровуватись власними ілюзіями, бо чергове розчарування знову буде болючим та депресивним.

Трохи освіжимо у пам'яті історію.
Для того щоб відбувся  Нюрнберзький процес над гітлерівськими нацистами. Спочатку потрібно було розгромити Німеччину, взяти Рейхстаг отримати капітуляцію рейх-босів, та заарештувати керівництво гітлерівської Німеччини.

Для того щоб судити і стратити 5-го президента Іраку Саддама Хусейна. Потрібно було - вторгнення збройних сил міжнародної коаліції під проводом Збройних сил США та Великої Британії.  До речі - рішення про застосування військової сили проти Іраку підтримали 45 держав світу. Військові контингенти виділили 32 держави. 98 % військ вторгнення надали США і Велика Британія. І тільки після взяття під повний контроль Іраку, можна було реально розпочати розшук, суд а потім і страту Саддама.

А тепер порівняйте співвідношення Ірак та росія. Хтось думає, що заради України буде створена антипутінська військова коаліція? Рахунок жертв у разі початку відкритої війни Заходу проти росії, буде вимірюватись мільйонами. А росія ще й неабиякий ядерний арсенал має. І вона його застосує. Російський народ не підтримає путіна? Підтримає! Всі стадії фашизації та побудови нацистської імперії, росія вже успішно пройшла. Годування з лопат і салат з ковша екскаватора, це: "Человек был и остаётся животным. С низкими или высокими инстинктами. С любовью и ненавистью. Но животным он остаётся всегда" Paul Joseph Goebbels.
Тож стандартно - спочатку треба завоювати росію, потім взяти Москву і кремль, заарештувати путіна і тільки потім можливо буде його судити. А інакше - ніяк. 

Звісно проти російської нацистської імперії, світ так чи інакше буде вести боротьбу. Але все скоріш обмежиться економічними та політичними санкціями.
А взагалі, то для нас – України, головне знищити росію всередині нашої країни. Проросійські партії, організації, рухи, як і їхні ЗМІ – мають бути усунуті з нашого політичного та інформаційного поля. Росія страшна не так ззовні, як всередині країни. Росіянці не зможуть проковтнути Україну відкритим військовим шляхом. А от політично підкорити - цілком реально.
А ще з актуального сьогодні - не варто авансом радіти результатам доповіді голландців по MH17. Там все не так однозначно як на перший погляд може здатися. Станом на сьогодні  - для росії залишили маневровий люфт. Але то вже інша тема.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.