Україна не використовує свій туристичний потенціал і на 10 відсотків

27 вересня 2016, 12:37
Власник сторінки
Президент Інституту реформ та розвитку Києва
0
92
Україна не використовує свій туристичний потенціал і на 10 відсотків

Сьогодні Всесвітній день туризму. Перспективи розвитку туризму в Україні великі. На жаль, ми не використовуємо і 10 % нашого туристичного потенціалу.

Бог наділив Україну унікальною природою і надзвичайно красивими місцями. І у нас є все для того, щоб зробити з України туристичну Мекку.

Це принесе нам мільярди в економіку, в державний бюджет, в українські сім'ї – без будь-яких траншів та донорських коштів.

Для цього нам потрібно цілеспрямовано працювати над розвитком туристичної інфраструктури та підвищенням якості сфери обслуговування. І пам'ятати про те, що кожен, хто працює в сфері обслуговування – це обличчя України.

Нам потрібно сідати і вчитися в інших країн, потрібно розпочати відповідну політику, що передбачатиме комплекс заходів, спрямованих на розвиток українського туризму в кожному куточку країни. Навіть найдепресивніше місто має те, чим можна привернути увагу туристів. Це потрібно використовувати, відшукати родзинки кожного міста, містечка і селища та розвивати їх.

Безумовно, необхідно просувати Україну на всіх континентах світу, рекламуючи наш продукт так, щоб кожен хотів побувати тут.
Але також нам потрібно дати життя внутрішньому туризму. Ми, наші друзі здебільшого відпочивають закордоном, зрозуміло чому. Однак, якщо українці не почнуть підтримувати туризм всередині країні, то як ми можемо розраховувати на іноземців?

Як показує соціологія багато українців навіть не виїжджали за межі своєї області через різні причини. Найголовніша, все таки – люди живуть на грані бідності. І, щоб це змінити нам потрібно заново відкрити Україну в своїх серцях і показати її всьому світу.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: туризм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.