Доповідь про Смоленську катастрофу не буде глобальним переломним моментом.

04 вересня 2016, 10:46
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
5
775

Росія надто велика. Не потужна а саме велика, за територією та сотнею мільйонів малограмотних, розумово схиблених навіжених, нецивілізованих громадян + ядерна держава.

Смоленська катастрофа в форматі заяви міністра оборони Польщі Мацеревича - НЕ буде мати якихось рішучих кардинальних наслідків.
Глобальний світ набагато цинічний ніж багатьом здається.
Малайзійський Боїнг (рейс MH17) скоріш за все - теж не буде приводом для "ядерного удару" по москві. Буде нота, можливо, але не більше.
Які наслідки по Беслану?
Які наслідки від світової глобальної - по Грузії?
Вбивство Литвиненка та інші політичні вбивства?
Сирія, зараз, росія - і що?
Ну може ще трохи підкинуть санкцій, але то таке...
Світ довго свого часу ігнорував гітлера. Світ фактично закрив очі на сталінські десятки мільйонів закатованих та ще десятки мільйонів - безвинно ув'язнених, депортованих.
Геноцид українців - Голодомор з мільйонами вбитих, теж не мав і не має широкого резонансу в світі.
І взагалі - росія надто велика. Не потужна а саме велика, за територією та сотнею мільйонів малограмотних, розумово схиблених навіжених, нецивілізованих громадян.
Гаага для путіна? Запросто. Тільки треба зруйнувати пів росії та захопити кремль-рейхстаг. А інакше - ніяк. Путін або передасть владу під гарантії власної довічної недоторканості, або царюватиме до смерті.
Скоріш за все -  в самій Польщі ця доповідь поставить хрест на кар'ерах деяких політиків та чиновників, які пішли на змову з кремлем і приховали факти, що дезавуюють офіційну версію смоленськоі катастрофи. А дехто, можливо, і опиниться за ґратами.
_______________
Україну до речі, теж трохи рятує, що ми відносно велика за територією та кількістю населення країна Європи. Це саме той випадок, коли розмір має значення.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.