Наймасштабніший в історії теракт, було здійснено в Україні.

17 серпня 2016, 11:04
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
6
1637

Тероризм - суспільно небезпечна діяльність, яка полягає у свідомому, цілеспрямованому застосуванні насильства, шляхом захоплення заручників, залякування населення.

Чимало різного штибу політиків та експертів, не раз висловлювались, що Крим задали, Крим і Донбас можна було відвоювати…

По Криму:

На території АРК, було розташовано кілька військових баз РФ. В самому Криму, мешкало чимало російських військових і бог-зна скільки ще їх туди було завезено для здійснення анексії-окупації. Навіть аби в Україні тоді була боєздатна армія, вести бій у густо населених містах, а саме там рос-терористи були розташовані – нонсенс.

Як ви собі уявляєте картинку, коли ЗСУ підняли б авіацію, артилерію, ракетні війська, та гатили б по кримським містам? Жертви вимірювалися б сотнями тисяч. І у глобальному – міжнародному вимірі, не важливо – про-російська вата то, чи патріоти України. В Світі не прийнято вбивати мирних взагалі, ні за якими ознаками!

Те саме і з Донецькою та Луганською областями. Спираючись на місцеве ватне населення, та завербованих у владних структурах - була завезена зброя й закинуті професійні рос-військові.

Терористичний фюрер путін, без вагань би застосував всі наявні в росії види зброї для захоплення Криму. У нього точно був план «Б».  Станом на тоді – кремлівському фюреру було байдуже на реакцію Світу. Йому пробачені були – Грузія, Чечня, Молдова. До речі, у Чечні, росія рівняла міста авіацією. Міжнародна реакція – активне ай-яй-яй. Тож досвід безкарності, розв'язав кремлівському фюреру руки.

А далі терористичний кремль не просунувся, бо українська влада та пересічні вже оговтались від першого шоку, та усвідомили – що відбувається. Приклад Одеси  - де насамперед пересічні, НЕ дали колаборантам захопити адмін будівлі, та вчасно придушили триколорастів у зародку.

Приклад Кривий Ріг, коли  колоради тільки  зондували суспільно-політичний ґрунт. Тоді випадково і міський голова Ю. Вілкул кудись зник разом зі своєю монопольною ПР. Але пересічні вчасно і масово вийшли захищати як міськраду так і в'їзди до міста.

Але все це було потім, коли вже оговтались, зорганізувались.

А спочатку, терористичний фюрер путін, захопив в заручники мільйони громадян України в Криму, Донецьку та Луганську.

Путін як звичайний покидьок-терорист, був впевнений, що ЗСУ не будуть гатити по мирних, серед яких розчинилися «зелені чоловічки».

До речі, ще одна ознака класичного тероризму – атака з середини населеного пункту. Чимало кадрових українських військових, співробітників СБУ та МВС,  зокрема в Криму, були завербовані російськими терористичними спецслужбами. Тож далеко не всім адекватним українським військовим, вдалося б навіть вийти за межі своїх в/ч.

Не забувайте, що путін на самому початку публічно оголосив про свою стратегію: «Если мы введем войска в Украину, то будем стоять позади женщин и детей».

Нічого нового, класика тероризму.

Тому і не АТО і не війна. В буквальному сенсі, Анти-Терористична-Війна, проти російської терористичної агресії.

Росія – терористична країна. На сьогодні в світі нема ефективного засобу боротися з такими масовими терористичними атаками. Тим більш, що країна-терорист, за сумісництвом ще й ядерна держава.

 

PS. Нам би таку риторику застосовувати на рівні зовнішньої політики…

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.