Недоґвалтована Конституція

28 червня 2016, 11:55
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
3
219

Майже після кожної зміни влади в Україні відбувається спроба змінити, а насправді зґвалтувати, головний закон нашої держави - Конституцію під себе любимих.

Нашу Конституцію намагалися зґвалтувати за допомогою псевдореферендуму, Конституційного суду, а зараз більшостю "цинічних бариг", які гріють дупи у Верховній раді.

І дійсно саме цинічне зґвалтування Конституції України відбувається зараз в часі війни коли має діяти пряма норма Конституції, яка забороняє під час війни вносити будь які зміни до тіла основного закону держави. Президент Петро Порошенко і його офшорно-олігархічна банда під виглядом вкрай необхідної для нації та держави судової реформи протягли зміни до Конституції, які передбачають узурпацію судової гілки влади Адміністрацією Президента. 
На часі окрилений легкістю, з якою було зґвалтовано Конституцію в частині судочинства, Президент Порошенко планує найближчим часом повторити фокус-покус і втиснути до чинного тексту основного закону так званий особливий статус Донбасу.

Якщо ж говорити про необхідність змін до Конституції, які мають бути проведені після Перемоги у національно-визвольній війні на Сході, то першочергово має бути вирішено питання двовладдя, дуалізму влади. Виключно український народ на референдумі має визначитися в якій країні і з якою формою правління ми хочемо жити? Президентською? Парламентською?
Не давши відповідь на це наріжне для Конституції питання, українці приречені на безкінечні внутрішньо-політичні конфлікти, які несуть пряму загрозу існуванню нації і держави.

Відстоюючи соціальні та національні права українців, мусимо будь-що протистояти ґвалтуванню Конституції, адже згідно ст. 5 єдиним джерелом влади в Україні є народ, і тільки народ, після закінчення війни на всеукраїнському референдумі має сказати, які зміни до Конституції вносити, а які ні.

Сьогодні ж не святкувати День Конституції треба, а захищати головний закон держави від посягань брудних політиків-узурпаторів.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.