Як вирватись із сировинної прірви

09 червня 2016, 11:02
Власник сторінки
0
85
Як вирватись із сировинної прірви

Інерційна політика Уряду не поліпшує життя людей

Українська економіка на 95% (!) залежна від цін на сировину. З такою економікою нам "не світить" не тільки Європа, а й Азія!

Нам потрібна контрциклічна економічна політика, яка нарешті вирве Україну з сировинної прірви. На жаль, кожен новий уряд "пливе за течією" і продовжує звичні "сировинні гойдалки", але українці не полишають надії...

Контрциклічна політика - це не приватизація та дерегуляція, це нова інфраструктура (державно-приватне партнерство), доступне й довге кредитування (державний банк розвитку), "магніти" для інвестицій та виробництва (індустріальні парки), прискорювач експорту (експортно-кредитне агентство), підтримка малого підприємництва (агентство малого бізнесу) та ін.

Контрциклічна економічна політика - це те, що пропонуємо ми з Олег Ляшко й колегами з Радикальної партії як альтернативу інерційній політиці влади.


https://www.facebook.com/Halasiuk/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,ВВП,инвестиции в украину,малый и средний бизнес,индустриальные парки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.