Гей-парад в Києві - спроба відволікти увагу від насущних проблем українців

08 червня 2016, 15:48
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
2
214

На 12 червня в Києві заплановано проведення так званого гей-параду. Скільки йде підготовка до цього сумнівного заходу - стільки ж точаться і суперечки та скандали навколо нього.

Мені особисто байдуже до сексуальної орієнтації організаторів, учасників та прихильників гей-параду. Це їх приватна справа, і мене не обходить. Але разом з тим я переконаний, що проведення заходів, що, м'яко кажучи, не сприймаються більшістю українців - це умисна провокація. Гей-парад обов'язково супроводжуватиметься сутичками, агресивними випадами його прихильників та противників, і як наслідок - активним висвітленням цих конфліктів в ЗМІ. Все це робиться з єдиною метою - відволікти увагу суспільства від дійсно важливих проблем: корупції, узурпації влади Президентом, загострення ситуації на східному фронті, зубожіння населення. Така провокація грає на руку як зовнішнім, так і внутрішнім ворогам, і на мою думку це є приводом для того, щоб українські спецслужби поцікавились особами організаторів параду. Як народний депутат, громадянин України, учасник національно-визвольної війни на сході країни, християнин і батько, я закликаю Київську владу утриматись від дозволу на проведення гей-параду. Зараз, коли Україна, як держава, має стільки загроз для її народу та територій, не час хизуватись нетрадиційними сексуальними вподобаннями і робити з цього інформаційні приводи
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.