РПЛ вимагає включення до складу ЦВК представників опозиції

07 червня 2016, 13:12
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
1
56

Президент Порошенко подав на розгляд парламенту кандидатури до Центральної виборчої комісії, проте серед них немає жодного представника опозиційних фракцій - ні Батьківщини, ні Радикальної партії

Президент Порошенко подав на розгляд парламенту кандидатури до Центральної виборчої комісії, проте серед них немає жодного представника опозиційних фракцій - ні Батьківщини, ні Радикальної партії Олега Ляшка. 
Ми пропонували свою кандидатуру до ЦВК: Олексія Кочарміна - молодого юриста, колишнього співробітника прокуратури Криму, що залишився вірним присязі після окупації. Та, вочевидь, такі принципові люди Порошенка не цікавлять. 
І хоча Петро Олексійович не порушив Закон, але порушив політичну традицію - формувати ЦВК так однобоко не дозволяв собі жоден з його попередників. За кожного українського президента в ЦВК були представники опозиції. Недопущення опонентів до участі в контролі виборчих процесів - це ніщо інше, як черговий крок до повної узурпації влади і яскраве свідчення підготовки до майбутніх фальсифікацій результатів голосувань.
Радикальна партія Олега Ляшка підтримає звільнення діючих членів ЦВК на чолі з Михайлом Охендовським, але за новий склад, запропонований Президентом, не віддамо жодного голосу. Ми наполягаємо на тому, щоб до Центральної виборчої комісії ввійшли представники опозиції, як гарантія контролю чесності виборчих процесів в державі. Бо інакше в Україні шляхом фальсифікацій будуть обиратись цинічні бариги, і баригами ж це буде і покриватись.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.