Чому НБУ проти експорту?

07 червня 2016, 10:55
Власник сторінки
0
197
Чому НБУ проти експорту?

Високопосадовець НБУ пан Чурій продовжує традиції невігластва та антиукраїнської політики своєї шефині пані Гонтаревої.

Ви тільки послухайте його відповідь Президенту Українського товариства фінансових аналітиків, очільнику CMD-Ukraine Юрий Прозоров про створення національного експортно-кредитного агентства (ЕКА)! Відео тут.

Пан Чурій запевняє, що в НБУ "аналізували питання" і що ЕКА у Східній Європі є тільки в Чехії та й там неуспішне й дуже корумповане.... Просто мрак!

Спеціально для Гонтаревої та Чурія. У Східній Європі кредитно-експортні агентства створені і працюють не лише в Чехії, а й в Угорщині, Польщі, Словаччині, Словенії, Естонії... Крім того, експортно-кредитні агентства вже досить давно й ефективно функціонують і в інших поважних країнах – Данії, Фінляндії, Франції, Німеччині, Туреччині, Канаді, Японії, Кореї, Австралії, Норвегії та ін. Детальніший перелік тут (країни ОЕСР) – http://korrespondent.net/url.hnd?url=http://www.oecd.org/trade/xcred/eca.htm

Лише два факти з міжнародної практики:

1) Завдяки страхуванню експорту компанією Гермес в Німеччині щороку створюються в середньому 86 000 (!) робочих місць і близько 17 500 у третіх країнах.

2) Канадське експортно-кредитне агентство у 2013 році забезпечило +60,2 млрд. дол. США (!) до ВВП Канади, що становить 4% загального ВВП країни та 570 000 робочих місць (!) або 3,2% зайнятості населення Канади.

При такому рівні менеджменту Нацбанку українці приречені на бідність, а країна на фінансову залежність.

Завдяки зусиллям Олег ЛяшкоСергей Рыбалка та наших колег з різних фракцій ЕКА точно буде!

‪#‎Гонтареву_у_відставку‬

https://www.facebook.com/Halasiuk/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НБУ,відставка,Гонтарева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.