Розвал економіки Вінниччини - наслідок провладної бездіяльністі

13 травня 2016, 18:23
Власник сторінки
6
176
Розвал економіки Вінниччини - наслідок провладної бездіяльністі

Вінниччина – край трударів і хліборобів. Ще колись її називали цукровим Донбасом. Та від цукрової слави одні розвалини і димарі залишились, як ось від цукрового заводу у Турбові.

Вінниччина – край трударів і хліборобів. Ще колись її називали цукровим Донбасом. Та від цукрової слави одні розвалини і димарі залишились, як ось від цукрового заводу у Турбові.Василь Завальнюк головою селищної ради  тут уже друге скликання. Мріє добудувати простору школу, оновити паркову зону. Планів чимало та один в полі не воїн. Без допомоги підприємців, депутатів ніяк. Бо окрім цих невирішених питань, висить ще ряд першочергових - дороги державного значення і міст через водосховище знаходяться в плачевному  стані. Василь Васильович допомоги від народних депутатів не чекає. За підтримки місцевих підприємців та громади порядок у селі наводить. Не очікуютьдопомоги від влади і в Погребищі. У Гопчицькій сільські раді голова молодий, лише до справ узявся. Каже, на чиновників не варто зважати. Все поки власними руками не зробиш – ніхто за тебе не зробить. Крижопіль знаходиться в іншій частині Вінницької області та проблеми тут такі самі. По знищеному цукровому заводі так само протяги хазяйнують. І люди тут потерпають від відсутності робочих місць і мізерних зарплат і пенсій. Об'єднуєці та інші райцентри бездіяльність народних депутатів. Вже другий парламентський рік минає, а селяни по усій Вінницькій області своїх народних обранців навіть в очі не бачили, про допомогу  не варто й думати. Як виявилось, казка про краще життя - то була лише зручна вигадка олігархічних депутатів нової влади, які за допомогою голосів простих селян зайняли собі затишні крісла у Верховнй раді, і ціною добробуту людей збільшують свої мільярдні статки.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.