"Пацан", якому ніхто не подобається.

05 березня 2016, 16:21
Власник сторінки
0
207

Боротьба за крісло прем'єра продовжується, на сцені з'являються нові персонажі...

Яценюк поганий, і зняття його з поста питання часу. Це розуміють всі. Питання гостро стоїть тільки в тому, хто стане новим. Так говорили і про Турчинова, і про Саакашвілі, і про Гроймана, і вже про Яресько, і навіть про Бальцеровича. І є один, кому не подобається ніхто. Це Ляшко.
За його словами Яресько протримається 2-3 місяці, а потім знову буде політична криза. Він називає її хорошим переговорником, але вже сумнівається у цьому. Тому як у минулому році по реструктуризації боргу (відсотки) країна заплатила 90 млрд грн, а в цьому 110 млрд. Так він вважає, що вона гпрний переговорщик для іншої сторони.
І Бальцерович йому не подобається. Тому що він буде проводити таку ж саму політику, як зараз Яценюк робить. Від реформ поляка страждали мільйони поляків, як зараз українці.
А хто ж тоді? Сам Ляшко? Думаю, якщо так все піде й далі, то без перевиборів ми не обійдемося. Чи "пацан" Ляшко думає, що зможе на нових виборах більше набрати? А може йому крісел побільше хочеться в кабміні... Так йому ніхто і так їх не дасть...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.