Коломойський відновлює свій вплив у великій політиці

04 березня 2016, 14:31
Власник сторінки
0
80

Ігор Коломойський хоче відновити свій вплив в політиці. Про це йдеться в ...

Ігор Коломойський хоче відновити свій вплив в політиці. Про це йдеться в програмі "Схеми". Так у лютому Коломойський повернувся зі Швецарії та провів кілька зустрічей у лютому. Серед них зустріч з другом Яценюка депутатом ВР Іванчуком. Він являється головою комітету ВР в питаннях економічної політики.

Також у журналістів є відео, де Коломойський зустрічався з президентом в неофіційній обстановці. В свою чергу Порошенко заявив, що не зустрічався з ним. А також має право не оприлюднювати з ким і коли зустрічався.

Журналісти говорять, що Коломойський має великий вплив на нардепів. І невідставка влади показала, що ні прем'єр ні президент не гребують в домовленостях з олігархами.

Це знову показує, що наших олігархів відтягнути від годівниці не просто, а то й неможливо. Куди ж поділася деолігархізація, про так часто говорили на майдані і після? В якій європейській країні можливе, щоб олігархи мали вплив на всі джерела влади?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.