Пахне третім майданом

01 березня 2016, 12:31
Власник сторінки
0
152

Про це говорить колишній президент...

Третій президент України Віктор Ющенко в інтерв'ю видавництву "Гордонзаявивщо Майдан-3 близько і призвав його підтриматиНе такяк це було з останньою акцією в КиєвіЗа словами ЮщенкаУкраїні він вкрай необхідний цей майданщоб створити нові політичні силиВін це пов'язує з тимщо після Помаранчевої революції та Майдану не утворилося нових політичних рухіві Україна не крокує впередТак стара система просто поглинула нових людей при владізмусивши їх робити тещо роблять вониЗа його словами кількома активістами розбавили старі політичні партіїщоб отримати голоси виборціві на цьому все закінчилося.
Сам Андрійович не найкраща політична персонаі при ньому життя також не було цукромале в деякій мірі він правийДля кардинальної зміни потрібні нові людиТому що старіяк бралися за своєтак і будуть братисяТільки у мене складається враженнящо політична "еліта", а тим паче сьогоднішняяка пустила вже корінняне дасть себе посунутиПрикладів цьому можна привести безлічЧого варте тільки тещо не можуть відправити Яценюка у відставкуміністерство якого нічого не хоче робити для розвитку економіки.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.