Яценюк не зло. Точніше не Яценюк зло України.

18 лютого 2016, 12:23
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
0
245

Не у персонально Арсенії Петровичі справа. Ну буде не Янецюк а Тиценюк, Парасюк, Семенченко чи ще якийсь "підкидиш" від мафіозних босів. Головне, щоб підконтрольний мафії.

Яценюк не зло. Точніше не Яценюк зло України.
Будь який Майдан чи Революція, позбавлені сенсу і не мають логічного завершення, коли не усуваються основні чинники проти яких повстало активне громадянське суспільство.
Об'єктами - втіленням зла для України - два з половиною роки тому, були янукович та азаров. Точніше в процесі самого Євромайдану, "сценопляси" нав'язали таку думку західним і східним сусідам України, та частково нашим громадянам (антимайдан).
Зло, це мафіозно-олігархічна корумпована влада, котра вийшла з паростків пост-комуністичного СОВка та зацементувалася за часів кучми.
Якщо бути вже буквальним, то в Україні не просто корупція в органах влади, а мафія має повну - по вертикалі, горизонталі, діагоналі - владу.
Тому змінюються прізвища міністрів, очільників уряду, депутатів, президентів - а життя в Україні, так само асоціальне, з мізерними доходами й найвищими цінами й податками у світі.
Тому справа не у прізвищі прем'єра, а в тих - хто за ним стоїть і реально керує країною.
Голосування ЗА відставку уряду Яценюка, нам вчергове показало реальних ляльководів українського політикуму та тих - кого сьогоднішня ситуація в Україні - цілком влаштовує.

Прізвища авторів уряду Арсенія Петровича Яценюка, котрі свідомо не дають свої голоси ЗА відставку:
"Опозиційний блок" і "Відродження", які щосили критикують діючу владу і орієнтуються на олігархів Ріната Ахметова, Сергія Льовочкіна і Ігоря Коломойського + депутати президентської фракції, що входять до груп впливу Ігоря Кононенка та голови АП Бориса Ложкіна.

Тож не у персонально Арсенії Петровичі справа. Ну буде не Янецюк а Тиценюк, Парасюк, Семенченко чи ще якийсь "підкидиш" від мафіозних босів.
Головне, щоб підконтрольний мафії.

А Євромайдан у нас рейдерськи віджали засланці від мафіозі-олігархів ще у перші тижні. Але то тема вже іншої статті...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.