ПОТРІБЕН НОВИЙ ІНСТРУМЕНТАРІЙ ЗАПОБІГАННЯ ТЕРОРИЗМУ

14 листопада 2015, 18:14
Власник сторінки
Юрист
0
63

Терористична атака у Парижі ще раз підтверджує актуальність так званої КУЛЬТУРНО-РЕПРЕСИВНОЇ теорії протидії злочинності.


Терористична атака у Парижі ще раз підтверджує актуальність так званої КУЛЬТУРНО-РЕПРЕСИВНОЇ теорії протидії злочинності, відповідно до якої самі по собі силові (репресивні) засоби протидії тероризму необхідні, але вони недостатні без засобів запобігання тероризму, що формують антитерористичну культуру у суспільстві. 

Радикальним засобом, що запобігає тероризму, тобто підриває його корені, є усунення терогенних ситуацій у світі з допомогою, зокрема, соціального просвітництва, яке, піднімаючи рівень політичної, правової і моральної кульури у суспільстві, дає антитерористичний ефект!

 Отже, антитерористична політика у сучасному світі має спиратися головним чином на досягнення соціальних наук, а не лише на силові (репресивні) засоби!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.