Мер Василькова намагається зірвати вибори?

12 жовтня 2015, 18:42
Власник сторінки
knk.media
0
38
Мер Василькова намагається зірвати вибори?

До Васильківського осередку КНК звернулись голова та члени дільничної виборчої комісії № 321280 і розповіли про те, що мер міста Сергій Сабов повинен був від місцевої влади укласти договір на надання

Теоретично, 19 та 20 округи повинні були знаходитися на території «Васильківського комбінату хлібопродуктів», за адресою вул. Володимирська, 22. Але очільник Василькова не вважає за необхідне  надавати це приміщення для проведення виборів, що може позбавити права голосу близько 2,5 тисяч виборців. Через це вибори у Василькові під загрозою зриву.

На територію «Васильківського комбінату хлібопродуктів» прибули члени виборчої комісії, разом з головою Васильківської міської виборчої комісії Надією Шейдою, проте їх туди навіть не впустили!

Як з'ясувалося пізніше, «Васильківський комбінат хлібопродуктів» продали «з молотка» підприємству «Кулиничі» за сприяння міського голови. На думку місцевих активістів КНК, весь цей час Сабов вперто мовчав про те, що у Василькові, під час його управління містом, розпродувались різні державні об’єкти нерухомості. За словами членів комісії, Сабов відмовив їм у допомозі, заявивши, що він знаходиться у відпустці.

Нагадаємо, що теперішній міський голова Василькова знову балотується на місцевих виборах на свою ж посаду, не зважаючи на те, що проти нього відкрито кримінальне провадження. Комітет Народного Контролю вважає, що васильківчанам варто декілька разів подумати перед тим, як знову обирати в мери людину, що перевищує надані йому повноваження, незаконно преміює «своїх» людей та себе, порушуєзаконні права підлеглихчинить кримінал та допускає екологічні катастрофи.

Ігор Гаврилюк, кореспондент КНК Медіа, озброївшись відеокамерою, вирушив на місце подій. Ми спробуємо розібратись з цією критичною ситуацією та відновити справедливість. Стежте за оновленнями нашого сайту!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.