АнтиТерористична Операція (Antiterrorist operation)

25 липня 2015, 10:02
Власник сторінки
Business, owner. IT manager. Civic and social activist.
0
221

Привіт самороголошеним "провідникам".

АТО. Так, саме АнтиТерористична Операція (Antiterrorist operation)  а не війна. Цей термін був впроваджений з дуже конкретною, хитрою, та далекоглядною метою. Війна, особливо внутрішня (саме так її росія виставляє це на міжнародному рівні), так от – внутрішня війна мало кого в світі цікавить, така вже реальність.

А от термін «terrorist/ terrorism», то вже зовсім інша справа. Тероризм для світових політиків та спільноти, як червона ганчірка, як донедавна нацизм чи фашизм. Цивілізований Світ жорстко рефлексує на тему тероризму.

Скоріш за все, десь там серед сильних Світу, було прийнято рішення – оголосити російську владу – терористами міжнародного масштабу.

От і збитий Boeing 777рейс MH17, якраз вписується у формат – міжнародного тероризму. Якщо війна, то буде просто – помилка військових (упс-промазали).

І до речі, якщо Надія Савченко заручниця, то росія (розумій путін) – терорист. Якщо ж війна, то Герой України Надія Вікторівна Савченко – військовополонена.

Тобто термін «війна», то вже інший міжнародний формат, суб’єктивно – локальний.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: АТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.