У чому секрет "реформаторського методу Саакашвілі"?

12 липня 2015, 12:26
Власник сторінки
Юрист
0
116

Секрет "реформаторського методу Саакашвілі" у реформуванні "людського фактору" у державній владі

У чому секрет "реформаторського методу Саакашвілі"? У реформуванні "людського фактору" державної влади! Тобто, він залучає до виконання функцій державної влади людей з розвинутою (прогресивною) політичною, економічною, правовою, моральною культурою!

Без заміни у державній владі старого "людського фактору" на новий, прогресивний - будь-які реформи (законодавчі, судові, адміністративні, економічні, медичні, освітні, пенсійні тощо) приречені на провал.

Саме такий "гуманітарний" реформаторський метод є радикальним і ефективним! Це підтверджено історичним досвідом, зокрема досвідом реформ, здійснених Франкліном Делано Рузвельтом, і реформаторським досвідом у Сингапурі.

Цей метод пройшов випробування, зокрема у Грузії.

"Гуманітарна" реформаторська методологія, спрямована на заміну "людського фактору", має стати основою політики реформ в усіх сферах суспільного життя в Україні.




Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.