Побороти Корупцію можна лише зруйнувавши існуючу державну систему.

31 травня 2015, 01:42
Власник сторінки
0
894

І побудувавши цивілізаційно якісно нову модель державної системи, яка на системному рівні виключить корупцію.


Боротьба з корупцією така ж вічна, як і історія людства.                                                         Це улюблена тема самих корупціонерів та різноманітних політ. пристосуванців.          Неможливо знищити корупцію, очолювану головними корупціонерами, - керівництвом держави та їх челяддю.

Корупції можна позбутися лише змінивши існуючу державну систему, де корупція є одним з базових факторів її існування, на цивілізаційно якісно нову державну систему, де корупція неможлива на системному структурному та функціональному рівнях.

А створення будь-яких органів по боротьбі з корупцією – це чергова "мишача вовтузня" нинішньої влади з метою замилювання очей громадянському суспільству та маскування злочинного цинічного розграбування та розвалу України.

Ланцюгове поширення нечуваної корупції, яке розпочалося в Україні з приходом нинішньої влади, – це початок знищення та розвалу України. Адже через корупцію впало та зникло безліч держав та імперій, в тому числі і російська імперія у 1917 році.

Тому потрібно міняти державну систему і назавжди відсторонити від влади всю нинішню псевдоеліту та бізнес.

В Украине начался конкурс на пост главы Нацагентства по предотвращению коррупции

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: боротьба з корупцією
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.