У Росії готують до відправлення бойові групи для диверсій у Одесі та Харкові

28 травня 2015, 18:43
Власник сторінки
0
146
У Росії готують до відправлення бойові групи для диверсій у Одесі та Харкові

Інформація від Телеканалу новин "24" щодо подальщого сепаратистського впливу у Одесі та Харкові


Організації в Росії, які займались вербуванням бойовиків для участі у війні на Донбасі, готують групи диверсантів для закидування у Харків та Одесу.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналіст Олександр Кириленко з посиланням на власне джерело у середовищі бойовиків.

Попереджений — значить озброєний. Пише мені джерело, чоловік, який воював на боці сепаратистів: "Зараз деякі організації в Росії, хто займався нашої відправкою рік тому на Донбас, формують групи з бойовим досвідом для відправки в глибокий тил України (Одеса, Харків) для активізації тамтешнього підпілля,
— написав журналіст.

Як зазначило джерело, ще минулого року бойовики займалися перекиданням озброєння в ці регіони через прихильників терористів, однак у "активістів" досвіду бойових дій не було.

"Думаю, що скоро ми побачимо подальшу фазу конфлікту, багато моїх товаришів по службі відправляються зараз туди, щоб там відкрити другий фронт, який піде на об'єднання з ополченцями", — цитує Кириленко свого співрозмовника.

До слова, У Росії інформація про втрати серед військових Міноборони під час проведення спецоперацій у мирний час стала державною таємницею.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Харків,Одеса,события в Харькове,украино-российские отношения,Новости Одессы
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.