ПРО РОЛЬ "ЛЮДСЬКОГО ФАКТОРУ" В УКРАЇНСЬКИХ РЕФОРМАХ

02 лютого 2015, 11:53
Власник сторінки
Юрист
0
51

Концепція реформування України наразі ІНСТИТУЦІЙНА, тобто спрямована на маніпуляції законодавством і адміністративними інструментами. На жаль, не звертається увага на "людський фактор".

    Новини

    ·

    ПРО РОЛЬ "ЛЮДСЬКОГО ФАКТОРУ" В УКРАЇНСЬКИХ РЕФОРМАХ

    Концепція реформування України наразі ІНСТИТУЦІЙНА, тобто спрямована на маніпуляції законодавством і адміністративними інструментами. На жаль, не звертається увага на "людський фактор", що складається з СОЦІАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ ГРОМАДЯН і СОЦІАЛЬНОЇ ПОВЕДІНКИ ГРОМАДЯН. Без змін "людського фактору" жодні реформи не можуть бути успішними. Зокрема, не можуть реалізуватися в Україні так звані "соціальні цінності". Як показує історичн...ий досвід, такі соціальні цінності як демократія, справедливість, рівність, свобода, права людини, правова держава НЕ Є БЕЗУМОВНИМИ. Насправді вони можливі лише за наявності певної умови - і цією умовою є СОЦІАЛЬНА КУЛЬТУРА ГРОМАДЯН, яка включає у себе політичну, економічну, правову, моральну, релігійну, наукову, технологічну, санаційну, екологічну культуру громадян. Отже, найвищою соціальною цінністю є СОЦІАЛЬНА КУЛЬТУРА ГРОМАДЯН, бо лише за наявності її можливі усі інші соціальні цінності - демократія, справедливість, рівність, свобода, права людини, правова держава... Буде у суспільстві належна СОЦІАЛЬНА КУЛЬТУРА ГРОМАДЯН - лише тоді будуть усі інші соціальні цінності. Інакше - буде лише видимість цих цінностей!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.