Битва за бюджет. Чи переможе здоровий глузд?

26 грудня 2014, 15:17
Власник сторінки
НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ УКРАЇНИ
0
28

Головне, щоб уряд змінив стратегію наповнення бюджету і в першу чергу подумав про свій народ, його майбутнє а не майбутнє олігархів та їхніх дітей-мажорів.

Вчора в парламенті був дуже важливий день. Розглядались урядові законопроекти головним направленням яких є наповнення державного бюджету на 2015 рік. На жаль ліберали, які обіймають всі ключові економічні посади в уряді, вирішили затягти паски українському народу, а не зашморг на шиї корупції, контрабанді і олігархії. Подані урядом законопроекти в більшості своїй носять антисоціальний, я б навіть сказав, антинародний характер. Порадувало те, що антисоціальні закони зустріли серйозний спротив в парламентській залі. В переважній своїй більшості ці закони направлені на доопрацювання в кабінет міністрів і профільні комітети Верховної ради. Депутати і уряд мають півтори доби на внесення правок до цих законів та проекту держбюджету на наступний рік. Головне, щоб уряд змінив стратегію наповнення бюджету і в першу чергу подумав про свій народ, його майбутнє а не майбутнє олігархів та їхніх дітей-мажорів. Передбачаю, що урядовці навряд чи почують голос розуму і трохи поправивши антисоціальні закони та проект держбюджету спробують все ж таки продавити їх в сесійній залі. Думаю депутатів знову спробують ламати через коліно примушуючи підтримати антисоціальні урядові закони та бюджет. Чи зламаються? Сподіваюсь, що ні. Твердо впевнений, що а ні я особисто, а ні мої колеги по фракції Радикальної партії Олега Ляшка за антисоціальні закони включно з держбюджетом, якщо вони передбачатимуть скорочення пільг чорнобильцям, афганцям, учасникам АТО, скорочення фінансування охорони здоров'я і освіти - голосувати не будемо ні за яких обставин. Не менш принциповим є виділення коштів на добудову дитячої лікарні Охматдит. І якщо лібералам з уряду байдуже здоров'я і життя наших дітей то нам ні, і ми не допустимо прийняття держбюджету в якому не буде передбачено коштів на добудову Охматдиту.
Окремо звертаюсь до членів кабінету міністрів, та особисто прем'єр-міністра Арсенія Яценюка, з проханням припинити спекуляції на війні та Героях які воюють на сході країни. Адже саме у їхніх дітей ви намагаєтесь забрати право на повноцінну освіту, у їхніх батьків забираєте право на пільги які вони заслужили. Не грайтеся з вогнем панове і не підігравайте Путіну провокуючи соціальні протести в середині країни. Хлопці повернуться і горе вам буде...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ігор Мосійчук,державний бюджет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.