Наступ РФ на сили АТО може відбутися сьогодні, в ніч з 7 на 8 листопада 2014 р.

07 листопада 2014, 14:48
Власник сторінки
0
1068

Якщо ж з якихось причин Путін не захоче розпочати наступ у найближчі години, то на 99,9% наступ рашистів слід очікувати вже після 22 листопада чи після 22 грудня 2014 р..

Ситуація складається таким чином, що в силу об’єктивних причин Путін для уникнення фіаско може використати лише цей час.

Інший сценарій однозначно приведе до його поразки у короткостроковий період.

Думаю, це розуміють навіть путінські штабні дегенерати.


Українській же владі слід використати цей час для забезпечення 100% перемоги у разі спроб РФ розв’язати локальну або навіть повномасштабну війну.


Потрібна негайна реалізація неординарних сценаріїв та інструментів, здатних миттєво мобілізувати всю Україну на спротив.


Час між 8 і 22 листопада (22 грудня) Путін використає для подальшої концентрації сил, розхитування України, руйнації комунікацій, розвідок боєм, та обстрілів позицій АТО з метою вибивання українських патріотів, а на міжнародній арені - для гарантовано невдалих спроб змінити думку міжнародної спільноти на свою користь.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Віктор Козир
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.