5 нагадувань перед виборами ВР

24 жовтня 2014, 16:56
Власник сторінки
журналіст
1
56

...

1. Нагадаю, у нас в Україні парламентсько-президентська система керування державою. Тож, фактично на чолі держави стоїть урядова коаліція. Вона формує і уряд, і інші структури, надаючи кандидатури...


2. Нагадаю, в цій більшості було понад 250 депутатів з яких лише 170 боролись з режимом Яника. Третина ж - колишні шавки Яника, які з різних причин вийшли з фракції ПР. Дехто усвідомив помилковість поглядів, дехто шукає способу самозбереження.


3. Нагадаю, що до 26 жовтня саме ця коаліція і її компромісний уряд знаходилися при владі. З владних інститутів оновлено лише посаду президента, який і намагається консолідувати нову владу.


4. Нагадаю, саме конфлікт між Вітею і Юлею був найбільшою бідою постпомаранчевого періоду... Чи потрібен нам дубль 2? Президент вже обраний. В неділю обмираємо ВР, яка або працюватиме з президентом, або працюватиме проти нього.


5. Нагадаю, саме від тебе залежить чи отримаємо ми єдину державну команду чи знов буде лебідь, рак та щука... Якщо вибереш розбрат - приходь пікетувати себе до себе під вікна!!!!



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.