Хто візьметься підрахувати, який з режимів знищив більше людей

28 вересня 2015, 10:38
Власник сторінки
журналіст
1
256

Німцям пощастило - ракові клітини їх жахливого минулого були знищені відносно швидко і вчасно. А ми досі корчимося від болю…

Мені поставили питання: «Пройшовши до Парламенту після виборів-2012, Ви очолили там підкомітет з питань охорони та популяризації культурної спадщини Комітету з питань культури і духовності. Чи не вважаєте, що нинішнє винищення абсолютно все, що пов'язано з радянським минулим, це удар по культурній спадщині?»

Відповів: «У мене немає інформації про знищення ВСЬОГО, що пов'язано з радянським минулим. Це і неможливо. А ось знищення символіки - інша справа. Німці пережили це в 1945-му, ми - тільки зараз. Хто візьметься підрахувати, який з режимів знищив більше людей - гітлерівський з його війною, Голокостом і концтаборами, чи радянський - з Голодомором і гулагами? Просто німцям пощастило - ракові клітини їх жахливого минулого були знищені відносно швидко і вчасно. А ми досі корчимося від болю».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.