Більше половини кандидатів вже засідали у залі парламенту, - Вячеслав Науменко

21 жовтня 2014, 08:58
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
32

Вячеслав Науменко — людина у політиці нова. Успішний підприємець з трьома вищими освітами, меценат, благодійник з активною громадянською позицією.

23 роки Україна намагається побудувати демократичне суспільство, у т.ч. через посередництво вищого законодавчого органу держави - Верховної Ради України.

За цей часовий проміжок викристувалізалась каста професійних депутатів, яких не спихнеш з нагрітого парламентьского крісла. На думку кандидата в народні депутати України по 144 виборчому округу Вячеслава Науменка таким людям вірити важко.

Як пише інтернет видання “Полтавщина”: "В’ячеслав Науменко — людина у політиці нова. Успішний підприємець з трьома вищими освітами, меценат, благодійник з активною громадянською позицією. Думка балотуватися у народні депутати виникла у нього після буремних подій зими-2014. Він наголошує — на цей крок його спіткало те, що після зміни влади у країні — нічого не змінилося.


Усі гучні заяви, які теперішні можновладці робили зі сцени Майдану, з екранів телебачення під час численних політичних шоу — залишилися лише звуком. А між тим, українці не просто чекають, вони вимагають змін. Тому і вирішив В’ячеслав Науменко — досі чекати, треба братися до справи".

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.