Радикалізм - небезпека для суспільства чи свіжий вітер змін, - Вячеслав Науменко

21 жовтня 2014, 09:26
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
1
62

Революція гідності — це і були ті ж самі вила...

Свою оцінку політичному кредо - радикалізм - Радикальній партії Олега Ляшка дає кандидат в народні депутати України по 144 одномандатному мажоритарному виборчому округу Вячеслав Науменко.

В інтервью сайту “Полтавщина”, він вказав - треба розуміти головне — Революція гідності — це і були ті ж самі вила (один із символів РПЛ). Народ України просто виніс «януковичів» з їхніх теплих кабінетів, а потім виніс цих негідників з країни. Яким же правим був український класик Максим Рильський, який сказав: «нема мудріших, ніж народ, учителів...».


Просто дехто з теперішніх можновладців думає, що все завершилося і можна спокійно займатися тим, що витворяли «папєрєднікі». Я б їм сказав так: ні, шановні, ви просто погані учні. Новий парламент покладе край безмежній владі олігархів, кланів, колишніх регіоналів та комуністів, які частково розчинилися в партіях з іншими назвами.



Я знаю, що люди зробили свої висновки. Я це тому, що я сам — проста людина і мої думки співпадають з думками мільйонів. Досить корупції, досить грабунків, досить популізму!

Ми маємо радикально оновити парламент, а разом з ним країну. Програма Радикальної партії — це стратегія перемоги, яку ми втілимо, якщо нам не заважатимуть внутрішні вороги, про яких я говорив раніше. Я свято вірю в те, що Україна буде заможною. Тому що українці, які живуть на такій багатій, благословенній землі — не можуть бути бідними. І ми це доведемо своєю роботою у парламенті!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.