Роби, що повинен і будь, що буде - Вячеслав Науменко

21 жовтня 2014, 09:10
Власник сторінки
Кандидат в народні депутати. Полтава
0
32

...так перефразував Науменко діалог Арджуни і Крішни із Махабхарати



У всіх виникає питання, що кокретно зробив для Полтави Вячеслав Науменко? Чи як і інші лише обіцяє та нічого не робить. Ось, посилаючись на інтренет-видання “Полтавщина”, відповідь власне самого кандидата:

— "Я сім років жив і працював в Полтаві, і стан місцевих лікарень при високому професіоналізмі самих лікарів та медперсоналу мене помітно пригнічував. Тому ще в далекому 2007 році я заручився допомогою компанії «Технікс» і вирішив допомагати саме медичним закладам. Всього зараз не згадаю, але за останні сім років ми дійсно зробили ремонт і закупили обладнання для чотирьох поверхів Міського клінічного пологового будинку.



Це й палати, ординаторські, пологові зали, маніпуляційні, харчоблоки і т.д. Також обладнали кабінет УЗД в дитячій міській клінічній лікарні та зробили капітальний ремонт і закупили професійне обладнання для Кардіологічного диспансеру. До речі, в останній я днями завітав і власними очима побачив: все працює добре та без проблем. Окрім того, нашими зусиллями був збудований храм в селі Щербані, закуплені комп’ютери для кількох шкіл та обладнання для дитячих спортивних організацій. Крім цього, ми неодноразово відправляли гуманітарні вантажі у зону АТО.

Зовсім нещодавно зібрали і відправили теплий одяг, сокири, пили, пічки, теплові генератори, зимові автомобільні покришки батальйону територіальної оборони на Донбас. Я хочу наголосити — цю роботу я почав ще задовго до того, як вирішив балотуватися. Але мої політичні опоненти все одно закидають, мовляв, «не місцевий, його ніхто не знає...», та я не звертаю на це увагу. Моя совість чиста, я можу чесно дивитись в очі людям".
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.